Weghorst var ferdig uten å fortelle det til Besiktas. (foto: besiktas, twitter)

Det har vært litt av en prosess den siste uka. Fra Wout Weghorst tok avskjed med egene Besiktas-supportere forrige helg, til Besiktas-ledelsen nektet for at de var blitt forespurt om Man United kunne kuppe leieavtalen de hadde med Burnley, til Premier League-giganten nå tydeligvis har gått riktig tjenestevei og blar opp noen titalls millioner til Besiktas for tapet av toppscoreren.

For ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano er alle parter enige, der Man United overføre 3 millioner euro til Besiktas for tap av Weghorst for resten av leieperioden, Burnley er enig med Ten Hag og gjengen om leie ut sesongen.

LES: Dro til Gran Canaria og hentet Kjetil Rekdals sterkeste kort

Spissen er nå på vei til Mancheste for legesjekk og signering, ifølge The Athletic tror United de rekker å registrere Weghorst i tide til å komme på banen i lørdagens byderby mot City.

Dette blir en to ukers reise den nederlandske spilleren garantert kommer til å huske. For United blir det direkte inn med en steintøff spiss som ser noen centimeter ned på Haaland, er toppscorer hos Besiktas og kommer fra et VM-sluttspill der han i kvartfinalen mot Argentina med sin esktreme fighter-vilje som innbytter og to scoringer mot Messi og gjengen, viste at han kan bli gull verdt i sluttminuttene mot Manchester City på lørdag.