Med den største selvfølgelighet. (foto: kane, twitter)

Tottenhams styreleder Daniel Levy har angivelig blitt tvunget til å sette en ny prislapp på Harry Kane etter sterke rykter om at spissen kan forlate og på grunn av økende interesse fra flere av verdens beste klubber.

Den engelske kapteinen har nå bare 18 måneder igjen av kontrakten med Spurs, og samtaler om en forlengelse er ikke aktuelt foreløpig. Etter å ha mislyktes i å vinne et trofé i karrieren (Audi Cup gjelder ikke) vet 29-åringen at tiden løper fra ham.

SISTE: Tottenham har tatt stor avgjørelse om angrepsspiller

Forståelig nok ønsker han å se hvilken retning klubben er på vei i før han forplikter seg til en ny avtale. Fremtiden hans er i stor grad knyttet til om manager Antonio Conte blir værende. Italieneren har tatt Spurs fremover siden han tok over, og har fått Champions League-fotball tilbake til Tottenham Hotspur Stadium. Selv om Champions League hjelper, er det sølvtøy og trofeer Kane virkelig lengter etter.

Litt usikre på om hvor fremtiden er.

Den engelske landslagskapteinen har de siste ukene blitt linket til både Bayern München og Manchester United, men det stopper ikke der.

Jourrnalist Ben Jacobs skriver følgende om den økende interessen for Harry Kane.

Real Madrid følger også utviklingen med den engelske spissen også. Los Blancos’ hovedmann i angrepet, Karim Benzema er nå 35 og det blir stadig mer snakk om at de vil se etter en som kan erstatte ham på slutten av sesongen.

SISTE: Chelsea i ferd med å miste tålmodigheten med Potter

Chelsea fortsetter også å sveve bak kulissene. Deres nye medeier, Todd Boehly, ser ut til å spille en eller annen ekte versjon av Football Manager. Chelsea trenger spiss og de vil garantert ønske seg Kane, men om Kane ønsker seg Chelsea er noe helt annet.

CBS-journalisten Ben Jacobs melder at til tross for interessen for Kane fra Bayern og Real, hevder han at spissen ikke har noen interesse av å spille i utlandet, noe som kan tale for Chelseas sak.

Videre hevder han at prisantydningen klubben har satt for Kane, til tross for at spilleren fylte 30 år i sommer, fortsatt er godt i overkant av £100 millioner.