Elias Gustafson (bilde klippet fra Kanal 5)

Den svenske klubben Häcken er så heldige at de har den fantastiske poeten, historiefortelleren og nyskapende treneren Per-Mathias Høgmo fra Gratangen ved roret. – Fra å være en parentes i svensk fotball er de nå Sveriges beste fotballklubb.

Örgrytes Elias Gustafson ble fanget av TV kameraene mens han feiret Häckens SM-gull, naturlig nok havnet han i hard vær!. Nå får det også konsekvenser for han jobb.

Les: Liverpool i samtaler med fransk «wonderkid» og sønn av en legendarisk spiller

Elias Gustafson som er bror til Samuel og Simon (begge er midtbanespilleren for Häcken), dukket opp på Gamla Ullevi i gul-svart antrekk og så dro han på gullfest og feiret i en mester trøye. «Situasjonen handler om en gest av takknemlighet og støtte til brødrene mine. For meg er disse familieforholdene uvurderlige. Det er synd at dette har blitt oppfattet som illojalitet mot Öis når det virkelig ikke er tilfelle, sa Gustafson etter hendelsen og fortsatte:

– Jeg forstår at det er frustrasjon over handlingene, men jeg vil bare understreke at jeg på ingen måte hadde som ambisjon om å skade eller provosere.

Les: Fantastisk dag for Nathan Jones! Seier over Manchester City og signering av argentinsk supertalent

Nå har 25-åringen har spilt sin siste kamp i Örgryte. Klubben melder på sine nettsider at de går hver til sitt.

«Öis Fotboll vil takke Elias for hans innsats på banen i løpet av hans tid i forbundet. Vi ønsker også å ønske ham lykke til med hans fremtidige forpliktelser», skriver Öis.

Gustafson har tidligere spilt for klubber som Jönköping Södra og Lindome.