(c) Bilde: Premier League: Mohamed Elyounoussi

Southampton har ikke akkurat hatt et overforbruk av Mohamed Elyounoussi, man kan med rette si at han har vært ute i kulden og dermed i det siste heller ikke vært aktuelt for landslaget. – Nå med et låneopphold frem til sommeren i Celtic håper han å igjen bli landslagskollega med Kristoffer Ajer som fortsatt er i Celtic til tross for at «halve verden» har ønsket seg han i sommer. 

Når han nå leies ut fra Southampton håper dermed å få spilletid på toppnivå igjen.

Les: Vellykket operasjon for Nora Mørk

«Jeg kan ikke vente med å komme i gang og trekke på meg trøya for første gang. Celtic er en ikonisk, historisk klubb, så dette er en flott overgang for meg», sier Moi til Celtics nettsted.

«Selvsagt vet jeg at det er en veldig stor klubb med masse tilhengere. Jeg har vært på Celtic Park tidligere og vet hvordan atmosfæren er. Jeg var her med Molde i 2015 og fikk mål og assist i begge kamper. Jeg husker den flotte stemningen»

Han fulgte Celtic nøye i europaligakvalifiseringen mot AIK, som ga 6-1-seier sammenlagt.

«Min fetter Tarik spiller for AIK, selv om han var utestengt i kampen på Celtic Park og skadd under returkampen i Sverige» sa han. (NB Tarik har i løpet av kort tid blitt AIK s viktigste spiller og hylles «daglig» i svensk sportspresse.

«Jeg liker måten Celtic spiller, med aggressiv angrepsfotball, og de skapte mange sjanser. Jeg tror jeg passer godt inn i det».