Best.

Manchester United har sendt speidere ut for å følge med på Red Bull Salzburg sin nye målmaskin norske Erling Braut Haaland.  Haaland, som faktisk er født i Leeds er sønn av tidligere Manchester City og Leeds United-forsvarer Alf-Inge Haaland. – Engelsk presse er fra seg av glede over den linken og det faktum at Haaland jr testet gressmatta med «voksenfotball» først hos Molde mens Ole Gunnar Solskjær var manager. 

Vi skjønner egentlig ikke hva speiderne skal bidra med, for det er rimelig tydelig for de fleste at 19 åringen vet hvor målet står og det bare er å kline til. – Etter Erling Braut Haaland i januar ble en del av stallen til de østerrikske giganter Salzburg har han scoret 11 mål på 11 kamper. 10 av de målene har komme på de seks siste kampene.

Les: Daily Mail: Håkon Evjen skal hentes til Premier League i januar

I følge Salzburger Nachrichten vil Manchester United sende speidere for å se Salzburgs kamp mot WSG Tirol i morgen, hvor Haaland en av spillerne de forventes å følge med.

Som vi husker skapte Haaland overskrifter i sommeren da han scoret ni mål i en enkelt kamp i verdensmesterskapet, FIFA U20, Norge vant en 12-0-seier over Honduras.

Manchester United er yngre og mer sultent enn på lenge, dermed passer det perfekt med en målmaskin på 19 år som han i tillegg kjenner godt.o

Manchester Uniteds speidere får selskap av kolleger fra Arsenal og AC Milan, samt fem andre klubber vi ikke vet navnet på. Den sørkoreanske spissen Hwang Hee-chan er en annen spiller som mange følger med på.

Les på Popidol: Neil Young gir ut nytt album med Crazy Horse

Vi regner med at de brygger opp til budkamp i januar.