Inter Milans Inzaghi utfolder seg på kamparenaen.

Da Paul Pogbas kontrakt løp ut hos Manchester United i 2022, var det i stillhet. Klubbens største investering i 2016 hadde gitt Man United-supporterne noen store øyeblikk på kamparenaen, men de siste årene var det langt mellom noen høydepunkter. Det kommer til å bli noe tilsvarende for Anthony Martial.

Siden 2019/20-sesongen med 23 scoringer på 48 kamper, har Martial mistet edge’n. Selv om han til tider har produsert bra fra innbytterposisjon, trengte United spissen som gjennom hele sesongen gir klubben ekstra scoringer. Nå kan Martial få sin mulighet til å revitalisere karrieren hos klubben som har spesialisert seg på tidligere Manchester United-spillere.

LES: Leeds-legende ser ingen annen utvei enn å legge opp

Alexis Sanchez, Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitarjan. Spillere som ble dumpet fra Manchester United og «fant tilbake til formen» hos Inter Milan. Ifølge Gazzetta dello Sport har Martial tidligere vært linket til Serie A-klubben, men nå er interessen konkret.

Det stilles spørsmål til Martials gjentatte skadeavbrekk og manglende form, men da Inters toppmål Albert Gudmundsson hos Genoa krever en stort bud, samtidig som islendingen er linket til Tottenham, vurderer Inter free agent Martial som Plan B.

For Martial en glimrende mulighet til å revitalisere karrieren som 28-åring hos klubben som har som spesialitet å «fikse» tidligere Manchester United-spillere.

Alt du trenger å vite: Inter – Cagliari

ENGELSKE KLUBBER: Agent varsler Arsenal-mål er klar hvis suksesstrener Ruben Amorim forlater klubben