Tyrkisk popsanger Berkay, kone og Arda Turan

Fallhøyden har vært stor for Arda Turan som med over 100 landskamper for Tyrkia og en målrik karriere for klubber som Atlético Madrid- og Barcelona gikk på en smell da han prøvde seg på kona til en kjent tyrkisk popsanger sanger.

I 2019 ble Arda Turan dømt til to år og åtte måneders fengsel for overfall og ulovlig besittelse av våpen. – Han var på nattklubb i Istanbul fikk los på en vakker kvinne, var frempå med førtende blikk og hender mer enn hennes popstjernemann Berkay satte pris på.

Les: Harry Kane snakker om fremtiden i Bayern München

Turan vartet opp med en Vålerenga-hilsen, brakk nesa til den velstelte sangeren som måtte dra til sykehus for at ikke hans vakre fremtoning skulle ødelegges. Turan var ikke ferdig og i god gammel tradisjon dukket han opp på sykehuset med pistol. Knust av kjærlighetssorg (med gravid kone hjemme) og anger for at han hadde skadet sitt musikalske idol stod han der bevæpnet med en pistol, og ba om å bli skutt og tilgitt.

Som Turan sa i avhøret med Politiet etter hendelsen: «Jeg dro deretter til sykehuset og ga pistolen min til Berkay. Jeg ba ham drepe meg hvis han tror på påstanden om at jeg trakasserte kona hans. Han sa at han trodde meg. Pistolen ble skutt ved et uhell da jeg tok den tilbake»

Det er ikke første gang Turan har havnet i trøbbel. I 2018 utlånt til tyrkiske Basaksehir fra Barcelona, ​​utestengt i 16 kamper etter å ha angrepet en dommer. Turan dyttet, fornærmet og truet en assistentdommer og ble straffet med den lengste suspensjonen i tyrkisk fotballhistorie.

Han er også kritisert for å ha fått en bråte røde kort i sin karriere. Han er kjent å ha angrepet lagkamerater og motstandere, sikkerhetspersonell, en seniorjournalist, samt truet dommere og fans, og fornærmet trenere og klubbledere.

Trolig var det Turan sin «heltesstatus» som sørget for at fengselsstraffen ble betinget, noe som gjorde at 37-åringen slapp å sitte bak lås og slå, under forutsetning av at han ikke begår ytterligere kriminalitet. – Han øver på å telle til ti!.

Siden den gang har Turan hatt tid til å avslutte spillerkarrieren og bli trener. Han tok nylig over Eyüpspor som i år har ført til opprykk til tyrkiske Süper Lig for første gang noensinne.

Og nå ønsker klubben med Turan i spissen å gjøre en stor signering.

AS hevder at Eyüpspor ønsker å signere Luka Modric for neste sesong. Kroaten beskrives som et «drømmenavn» og klubben forventes å presentere et offisielt kontraktstilbud innen kort tid.

Modric har en utløpende kontrakt med Real Madrid og står dermed fritt til å forhandle med andre klubber. Arda Turan, som spilte 100 kamper for Tyrkia, avsluttet sin spillerkarriere høsten 2022.

For de som ikke er kjennere av tyrkisk popmusikk her får du oppleve Murat Boz synge sangen Maximum sammen med Berkay.

Les på F7: Putin har gitt russiske utviklere kort frist til å lage en PlayStation- og Xbox-rival