Ivan Toney (foto: Brentford)

Det er tre grunner til at Brentford ikke lenger krever en milliard for Ivan Toney. (Egentlig fire)

Den engelske spissen er fortsatt svært populær selv etter å ha vært utestengt første halvdel av sesongen på grunn av brudd på bettingreglene. – Før det skjedde ifjor sommer var en rekke klubber på ballen med ulike svært lukratrive forslag til Brentford, forslag som ble trukket tilbake da offentlig etterforskning ble åpnet.

På det tidspunktet var det to år igjen av avtalen, nå bare et! – Og dermed grunn nummer en til at prisen går ned til sommeren!.

Les: Klar for å hente nok en «bortgjemt» Manchester United-spiller

Brentford har oppdaget for dyrt det er å bygge opp et lag nedenfra. Pr nå ligger de på 15.plass i Premier League. Eier Matthew Benham vil selge klubben til noen som kan løfte dem videre. – Bøkene ser bedre ut før et salg hvis det er godt med likviditet på konto. – Og dermed grunn nummer to til at prisen går ned til sommeren!.

Etter returen til Ivan Toney har han vært god, men ikke fantastisk slik han var før utestengelsen. 28 åringen har scoret 72 mål på 137 kamper i Brentford-trøya. (Han har 4 mål i Premier League siden returen i slutten av janaur) – Od dermed grunn nummer tre til at prisen går ned til sommeren.

Og grunn nummer fire, mange Premier League klubber har fått hetta for å bryte de økonomiske balansereglene etter poengtrekk til både Everton og Nottingham Forest og vil selv selge ut før de kjøper.

Tyske Sky skriver at Brentford vil ha mellom 30-40 millioner pund for sin spissstjerne. Det eneste kravet: alle penger må på bordet umiddelbart. Ingen delbetalinger aksepteres.

Mange klubber i Premier League er fortsatt på ballen og sikkert enda mer nå som prisen er lavere! Arsenal, Chelsea og West Ham nevnes som tre lag som spesielt holder øye med 28-åringen foran sommerens overgangsvindu.

LES: Leeds-legende ser ingen annen utvei enn å legge opp