Har en oppgave for den unge franskmannen, da må arbeidsforholdene sikres. (foto: liverpool, twitter)

Arsenal prøvde i det lengste å overbevise Steven Gerrard og Aston Villa om å slippe Douglas Luiz i sommer. Tre bud ble sendt fra London, selv det siste på 25 millioner pund ble avslått. Mens Arsenal ifølge Football-Insider gjør seg klar for et nytt fremstøt i januar, bare måneder før Luiz sitt kontraktsutløp, jobbes det med en plan hos Liverpool.

For ifølge Footballtransfers, har Liverpool skjønt at Arthur Melo på leie fra Juventus ikke nødvendigvis er nok for å demme opp for problemene på midtbanen. Det engelske mediet hevder Klopp og gjengen, som Arsenal, har blinket ut brasilianeren hos Aston Villa som løsning på kort -og lang sikt.

LES: Da er alfahann Diego Costa på plass i Premier League!

Footballtransfers hevder Liverpool ser en styrke i forhold til Arsenal, da de kan tilby Aston Villa Alex Oxlade-Chamberlain som del av handelen, noe som de røde mener vil bli tatt godt imot hos the Villains. Steven Gerrard nektet å slippe Luiz i sommer da han ønsket å holde troppen intakt for resten av sesongen, en Oxlade-Chamberlain inn i Villa-troppen for Luiz, kan løse noe for den pressede Villa-manageren.

Liverpool-spilleren har ikke hatt karrieren på Anfield som han ønsket, forrige sesong ble preget av skader med bare 17 Premier League-kamper på banen. Godt bak i spilletidskøen hos Liverpool (startet sesongen med hamstringskade), kan Oxlade-Chamberlain ønske seg bort fra Anfield, ifølge Footballtransfers kan muligheten til å spille for idolet Gerrard dukke opp i januar – hvis Douglas Luiz sendes i retur.

LES OGSÅ: Overgangen fra Liverpool har gått rett sør for Divock Origi