Nye eiere, fortsatt muligheter for Ten Hag? (foto: united, twitter)

Erik ten Hag fikk til slutt flere av spillerne han hadde pekt på da han signerte for verdens største klubb, men det var mildt sagt kaotiske tilstander da Man United startet Premier League-sesongen med to tap, samtidig som klubben skulle hanke inn de nødvendige forsterkningene før overgangsvinduet stengte.

Ifølge overgangsjournalist Romano sto det ikke på tilgjengelige spillere, der agenter harmret på porten til Old Trafford for å tilby sine klienter.

Manchester United vurderte og takket nei til muligheten å signere ni spillere i sommer, hevder journalisten. The Red Devils endte opp med å bruke massive 245 millioner euro på nye spillere, der sist ankomne Antony fra Ajax sto for 100 millioner euro av denne potten. Det er alltid interessant å se hvilke spillere en ny United-manager vil ha med seg fra start, det er tilsvarende interessant å se hvilke spillere som ikke passer inn i planen.

Europaligaen: FC Sheriff – Manchester United, 15. september

Memphis Depay var tidlig varslet ut av Barcelona da Xavi og gjengen først hentet inn Philipe-Emerick Aubameyang i januar, for så å toppe det med Bundesligas målkonge, Robert Lewandowski. Ryktet gikk om at den nederlandske landslagsspilleren var på vei tilbake til Premier League, men i Manchester var døra stengt. Ifølge Romano fikk United tilbudet om å signere Depay, Ten Hag var ikke i nærheten av å være interessert.

Dette var ikke den eneste Barca-spilleren takket nei til. Erik ten Hag skal ha ønsket seg høyrebacken Sergino Dest inn for Wan-Bissaka, men ifølge The Athletic var det her direktør John Murtough som sa nei, Ole Gunnar Solskjærs høyreback skulle få en sjanse til.

Champions League: Bayern MünchenBarcelona, 13. september

Det kom også tilbud fra rivalen Chelsea. Man United har tidligere vist interesse for Christian Pulisic, men når tilbudet om signering kom i sommer, var ten Hag uinteressert.

Ifølge Romano ble tilbudet om en tredje amerikaner også skjøvet til side. I Serie A var Weston McKennie på vei bort fra Juventus, men porten på Old Trafford forble stengt. Max Allegri kan være takknemlig for at Juve lyktes med å leie Leandro Paredes fra PSG, for ifølge overgangsjournalisten hadde Ligue 1-giganten først gitt Man United tilbudet om å hente den defensive midtbanespilleren, Ten hag takket nei.

Champions League: Maccabi Haifa – PSG, 14. september

Da er vi på fem spillere United takket nei til, den sjette var et tidligere Man United-mål. Atletico Madrids Yannick Carrasco har tidligere vært sterkt linket til Old Trafford, men da tilbudet kom i sommer, var Ten Hag låst på vingen klubben bare måtte skaffe seg: Antony.

De tre siste spillerne som ble servert Premier League-giganten, var Borussia Dortmunds Thomas Meunier, Brightons Moises Caicedo og Napolis Hirving Lozano.

Med Casemiro, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Christian Eriksen, Antony og backup-keeper Martin Dubravka, har Manchester United-supporterne all grunn til å være fornøyde.