Mange storbyer rundt om i verden har profesjonelle idrettslag og en lojal tilhengerskare; Men noen byer er definitivt mer drevet av sportskultur enn andre. Folk i byer over hele USA og utover krever troskap til minst ett lag og bruker timer hver uke på å stille inn spill på TV eller til og med delta på dem av og til.

Men du trenger ikke å bo i en sportsby for å komme inn i ånden; å besøke disse byene kan også gi en virkelig spennende ferie! Vi skal derfor presentere deg for de kuleste byene å besøke dersom du er en skikkelig sportsfan.

Boston, Massachusetts

Boston er en spennende by full av sportsfans hele året fordi den har sterk fotball, basketball, baseball og hockey. Baseballhistorien er sentrert rundt den ikoniske Fenway Park, som tilbyr en rekke turer for å bli kjent med denne stadion, en flott tur som ikke krever at du må låne uten sikkerhet. Boston er hjemmet til det vellykkede fotballaget New England Patriots, Boston Celtics basketballag, og det er fullt av andre sportsaktiviteter som maraton, fotball, seiling og lacrosse også.

Chicago, Illinois

Chicago har litt av hvert for sportsfans, og det virker som om alle som bor her brenner for minst ett lag. The Bears holder sportsfans opptatt med oppturer og nedturer i fotballsesongen, og Bulls holder Chicagoans på kanten av setet under basketballsesongen. Om våren og sommeren blir byen delt mellom nordsidens Cubs og sørsidens White Sox, og Blackhawks hockeylag har vunnet Stanley Cup noen ganger de siste årene også. Perfekt tur for deg som ikke vil ta opp et forbrukslån for å kunne reise for å se god sport.

Dallas, Texas

Dallas er en drømmedestinasjon for fotballfans, ettersom Dallas Cowboys har dominert denne Texas-byen. Cowboys er det høyest verdsatte NFL-laget i ligaen med en verdi i milliarder og også hundrevis av millioner som kommer inn fra stadioninntekter alene. Dette området er også kjent for sin dedikasjon til videregående fotball, og den nærliggende Texas Sports Hall of Fame i Waco har også en High School Hall of Fame. Byens basketballag, Mavericks, spiller også her, og Dallas har vært vertskap for Super Bowl, World Series og NBA-finalene de siste årene.

Green Bay, Wisconsin

Det er kanskje ikke så mye som skjer i Green Bay, Wisconsin annet enn fotball, men det er A-OK for de dedikerte fansen som kaller dette stedet hjem. Green Bay er en liten by sammenlignet med de andre som er oppført her, men det øker bare sjarmen som en amerikansk sportsby. Perfekt for deg som reiser på budsjett.

San Fransisco, California

San Francisco Bay Area er kjent for sin stjernekraft og lidenskapelige fans. San Francisco er hjemmet til Giants for baseball og 49ers for fotball, som holder innbyggere og sportsinteresserte besøkende opptatt det meste av året. Andre Bay Area-lag å se på inkluderer Oakland Athletics (baseball), Golden State Warriors (basketball) og Oakland Raiders (fotball). Det er så mye å se og gjøre i dette området i tillegg til sport.