Vet å sette pris på godt fotballhåndtverk, uavhengig av tabellplassering.. (city, twitter)

I en klubb som Manchester City der hver sesong de siste årene har startet med en reell mulighet til å ta The Quadruple, teller førstekeeperen ekstremt mye. Guardiola har sin Ederson, som siden 2017 har skapt en ro blant City-spillerne som har vissheten om at de har en av verdens mest solide keepere bak seg. Selv om brasilianeren bare har misset 9 kamper på grunn av skade i løpet av årene, er kampprogrammet hos City så ekstremt tett at andrekeeperen også kan spille en avgjørende rolle for klubben med ambisjoner om å være best i alt.

Nå har Manchester City funnet neste andrekeeper i Bundesliga, men ikke hos en klubb du forventer Premier League-mesterne ville lete.

LES: Neymar slipper å lure på hvor han skal spille resten av karrieren

Det høres litt ut som en askepott-historie når Arminia Bielefeld-keeper Stefan Ortega skal være på vei til Etihad. Nestdårligst på tabellen og nedrykk til andredivisjon ble status for Ortega og klubben. Likevel, 53 baklengs i løpet av forrige sesong forteller ikke hele historien. Arminia Bielefeld slapp faktisk inn bare ett mål færre enn Borussia Dortmund på andreplass, 41 poeng over på Bundesliga-tabellen, noe som forteller mye om sesongen til Ortega.

Prestasjonen til Ortega har blitt lagt merke til, der flere klubber (Bayern inkludert) har vært linket til den tyske keeperen som nå er rangert som en potensiell fjerdekeeper i en tysk VM-tropp. 29-åringen har spilt for Bielefeld siden 2017 og står med 220 kamper for klubben.

LES: Scott Parker går for gjenforening med tidligere Fulham-spiller

Ifølge Kicker er det klart for det store steget for Ortega. Det tyske mediet hevder keeperen signerer med Manchester City og blir plassert som andrekeeper bak Ederson. Selv om Citys nr. 1 mellom stengene har holdt seg skadefri, er kampprogrammet så tett at mulighetene garantert vil dukke opp for Ortega til å entre kamparenaen for Premier Leagues beste klubb.

LES: Skulle hentes til Manchester United – Bundesligas beste har skjønt dette løpet er kjørt

Snakk om reise!