Keylor Navas

Den 23 år gamle tidligere urokråka Paris Saint-Germain hentet fra AC Milan Gianluigi Donnarumma har effektivt sørget for å førstekeeper Keylor Navas har måttet se en del kamper fra sidelinjen. Manager Mauricio Pochettino som nettopp fikk sparken til tross for seriegull benyttet de to stjernekeeperne omtrent 50/50 gjennom sesongen, men det er ikke planen til den nye manageren Christophe Galtier.

Costa Rica sin landslagskeeper 35 år gamle Keylor Navas ble hentet fra Real Madrid sommeren 2019, i fjor sommer kom Gianluigi Donnarumma og endret tilværelsen i den franke hovedstaden og nå er det etter alle solemerker slutt.

Les: The Telegraph: Newcastle byr 40 millioner pund for Leicesters nøkkelspiller

Keylor Navas forlater PSG etter tre sesonger og er trolig på vei til Serie A. Corriere dello Sport melder at Napoli er svært interessert, men gigantlønningen kan bli et problem. Navas’ krav er høye, han er en av de som tjener best i PSG.

Corriere rapporterer at hans lønn på 7,09 millioner dollar, pluss de to Champions League-bonusene, er det som stopper spilleren fra å signere kontrakten. Napoli-president Aurelio De Laurentiis er likevel optimistisk.

LES: Sir Alex Ferguson får makt i Manchester United

I de tre sesongene som Navas spilte for PSG, spilte han mer enn 6000 minutter.

Hvis det er Napoli ikke kan få Keylor Navas, kan de henvende seg til Kepa Arrizabalaga.

Den nåværende Chelsea-keeperen er i presidentens sinn. Spanjolens lønn er mye lavere enn Navas.