De Bruyne med fløtepussleik fortsetter det han kan best - å være best. (foto: city, x)

Da Kevin de Bruyne endelig var tilbake fra skaden som har holdt belgieren utenfor kamparenaen siden sesongåpningen mot Burnley – og scoret i 2-3 seieren mot Newcastle, så vi hvor ekstremt mye denne spilleren betyr for City. Medspillere, supportere og Pep Guardiola feiret 32-åringens scoring som et mål i Champions League-finalen. Premier Leagues best betalte spiller skal ikke få lov til å forlate Etihad med det første.

De Bruyne har de siste månedene vært ryktet til saudiarabisk fotball, der belgierens representanter skal ha vært i samtaler om en kontrakt verdt uvirkelige 1 millioner pund i ukelønn fra neste sesong.

LES: Tidligere Premier League-stjerne har trukket seg fra troppen til Magne Hoseth, men lover å komme tilbake når det koker som verst

De Bruyne har kontraktsutløp sommeren 2025, så det er de neste månedene City må foreta seg noe hvis de ønsker å beholde Premier Leagues beste playmaker. Ifølge Mirror gjør Manchester City nå klar et tilbud som skal holde De Bruyne i klubben til 2028.

Med Jordan Hendersons flukt fra gigantlønn i saudiarabisk liga denne uken, tenker nok De Bruyne seg godt om før han forlater verdens beste liga og verdens beste klubb.

LES: Manchester United er villig til å ta frem det store sjekkheftet for å bli kvitt en av sine stjerner

Citys tilbud sørger for at den allerede beste betalte Premier League-spilleren fortsatt ikke ser et økonomisk incentiv å forlate City, et tilbud 32-åringen ikke kan takke nei til.