Har fått seg nye kompiser. (foto: united, twitter)

Martial har blitt satt på et individuelt treningsregime av Erik ten Hag etter å ha gått glipp av flere ukers aksjon på grunn av en uspesifisert sykdom, spissen pleier også et hofteproblem.

Anthony Martial sin agent Philippe Lamboley har rykket ut for å dempe spekulasjonene om fremtiden til 28 åringen. – En rekke klubber er interessert, med agenten utelukker at Martial drar videre i det minste frem til slutten av sesongen.

Les: Kevin de Bruyne får tilbudet han ikke kan takke nei til

«Anthony vil ikke forlate og vil bli til kontrakten hans går ut i juni,» sa Lamboley til Sky Sports News.

Martial har kun klart to mål og to assist på 19 kamper for Ten Hags lag denne sesongen, inkludert ett mål og en assist på 13 Premier League-opptredener. Angriperens siste kamp for de røde djevlene kom mot Bournemouth i Premier League 9. desember, og han var opprinnelig fraværende på grunn av sykdom før det ble antydet at han hadde et adduktorproblem.

Spissen antas å være i samtaler med klubbens medisinske team for å diskutere muligheten for å gjennomgå en hofteoperasjon som har potensial til å avslutte sesongen hans. Mancehster United har ennå ikke gitt en offisiell oppdatering om en potensiell skade for Martial, men det er nå høyst usannsynlig at han forlater Old Trafford før slutten av måneden.

Inter Milan, Fenerbahce og West Ham United vil angivelig være blant de europeiske klubbene i kampen for å sikre seg signaturen hans denne sommeren, dersom han skulle være tilgjengelig på en gratis overgang.

Les: Erik ten Hag øyner enda et gjensyn med en Ajax-stjerne i Manchester United

Siden han kom til Man United fra Monaco i 2015, har Martial gjort 317 kamper for de røde djevlene, scoret 90 mål og registrert 55 assists i prosessen.