Magen Hoseth. (foto: Lyngby)

Magne Hoseth er på plass som hovedtrener for Lyngby Boldklubb. Syv poeng bak play off-billett beskriver oppgaven til suksesstreneren fra KI Klaksvik. Det jobbes for å sikre at førstekeeperen ikke blir hentet av Premier League-klubb før i sommer, mens en tidligere Tottenham -og Everton-spiller har trukket seg fra Lyngby-troppen, for så å returnere senere i sesongen. Hoseth skal definitivt ikke kjede seg de neste månedene.

Tidligere Premier League-stjerne Gylfi Sigurdsson var i juni i samtaler med Wayne Rooney og DC United om signering, men islendingen endte med å takke ja til tilbudet fra Lyngy på ettårskontrakt. Spissen med 67 Premier League-scoringer fikk 6 kamper i Lyngby-drakta (2 scoringer) før han ble skadet. På søndag ble kontrakten med Lyngby kansellert – men kun foreløpig.

LES: Dortmund-spiller prøver å tone ned krangling med en overtent Sancho

-Vi uttaler oss ikke av prinsipp om ansettelsesforhold, men i dette tilfellet gjør vi et unntak. Gylfi har på grunn av sin skadesituasjon frasagt seg lønnsutbetaling fra Lyngby mens han trener seg tilbake fra skaden, sier Lyngbys direktør til Bold.

-Vi er glade for Gylfis gest og hans dedikerte innsats for å komme tilbake og bidra i sesongens avgjørende kamper, og gleder oss til å se ham tilbake i form, avslutter Lyngby-direktøren.

LES: Liverpool-eier på handletur i Frankrike

Dette betyr at Hoseth får den islandske fotballkrigeren tilbake i Lyngby-troppen når det koker som mest i sesongavslutningen.