Sorry. (foto: chelsea, twitter)

Det var mer enn 80 000 tilskuere på Wembley denne Carabao Cup-finalen i 2019. Chelsea mot Manchester City. Det kokte skikkelig, der det hele måtte avgjøres på straffekonk. Chelsea tapte, og den store syndebukken ble Kepa.

Ikke for att spanjolen slapp inn flere straffer enn Citys keeper, men fordi han aldri skulle ha vært ute på banen da straffekonken startet.

Les: Barcelona og Neymar har røkt fredspipe

Du husker historien, Kepa selv komme aldri til å glemme denne dagen.

Etter at Kepa hadde vært nede på bakken med krampe to ganger på slutten av kampen, signaliserte Chelsea-manager Sarri at Willy Caballero skulle erstatte spanjolen før straffsparkkonkurransen, Kepa nektet å forlate gressmatta som en trassen guttunge.

Kepa sto. Chelsea tapte.

-Jeg prøvde å signalisere at jeg var okay, at jeg ikke var skadet. Men vi var på Wembley foran mer enn åtti tusen fans, så selvfølgelig forstod Sarri meg ikke, begynner Kepa til The Players Tribune.

Sarri kunne ha spist en tyvepakning etter at Kepa lukket ørene.

-Da fjerdedommeren løftet tavlen, skulle jeg selvfølgelig ha gått ut, jeg er lei meg for at jeg ikke gjorde det. Jeg vil unnskylde til alle involverte, sier Kepa.

Les på Tysk fotball: Stevan Jovetic har sikret seg spill i de 5 største ligaene!

Som fikk seg en bot fra Chelsea for oppførselen, men som for alltid vil bli forbundet med dette opprøret. Sesongen etter ble det fortsatt 41 kamper for klubben han hadde vist finger´n til, forrige sesong ble det 14.

Fotball-livet til Kepa ble aldri det samme igjen etter dette. Nå kom hverftfall unnskyldningen til Sarri, Caballero, Chelsea-spillerne og supporterne.

Les: Marco Reus forklarer hvorfor Haaland ikke trenger å stikke fra Dortmund