(foto: porro, twitter)

Nå er City en gigantisk klubb, der massen med talent må være stor for at de få, virkelig store kanonene en dag gjør nytte for seg hos Guardiola. Likevel, historien til den spanske 21-åringen viser at det ikke bare er Chelsea som hamstrer talenter som aldri ser snurten av førstelagsspill.

Tilbake i 2019 bestemte City seg for å hente forsvarstalentet Porro fra Girona for rundt 130 millioner kroner. Kontrakten ble satt til 2024, og løpet var lagt opp mot debut på førstelaget – trodde Porro.

Les: Cristiano Ronaldo har ankommet treningsfeltet

Fortsatt ikke i nærheten av førstelagsspill, men med utleie til Vallodolid og Sporting, har 21-åringen fortsatt til gode å treffe City-manageren.

-Jeg har aldri snakket med Pep Guardiola. Jeg tror ikke han overhode vet at de hentet meg, sier Porro (litt spøkefull) til portugisiske A Bola.

Spøkefult, men vi aner brodden.

Les på Engelske klubber: Manchester Evening News: Raphael Varane og United enige!

Nå ser det derimot ut til at Sporting-manageren gjerne vil prate med ham, der det ryktes om en fireårskontrakt. 37 kamper i Sporting-drakt skal ha overbevist den portugisiske storklubben, i mars fikk høyrebacken også debut hos Luis Enrique i VM-kvalifiseringen mot Georgia.

-Jeg kan ikke si noe. Det jeg kan fortelle, er at i denne uken kan det skje noe stort, avslutter Porro.

For Porro blir altså en exit fra de regjerende Premier League-mesterne sett på som stort.

Les: Marco Reus forklarer hvorfor Haaland ikke trenger å stikke fra Dortmund