Khvicha Kvaratskhelia

Det er nå en opplest og vedtatt sannhet at Kylian Mbappé drar fra Paris i sommer. – Den franske superstjernen har allerede fått merke at manager Luis Enrique ikke lenger har han som numer en to og tre på sin prioriteringsliste.

Les: «Han skal spille, eller ikke spille når jeg bestemmer meg for det»

Vel, det er lenge til sommeren, så absolutt alt kan skje. Uansett Paris saint-Germain er ute etter en erstatter, en spiller som er det motsatte av en primadonna. Det kan virke som om de har fått sin dose for en stund.

Napoli kan regne med å dra inn omtrent en milliard!

Gazzetta dello Sport skriver at Paris Saint-Germain går etter Napolis suksessrike georgier Khvicha Kvaratskhelia, eller «Kvaradona» som han kalles av fantasiløse journalister.

23-åringen har en stund vært på PSG sine øskelister en stund. Luis Enrique som er en stor fan av Khvicha Kvaratskhelia mener han passer ferkt inn i de planene som han har for klubben. Det offensive spillet satte tonen da Napoli tok hjem sitt første seriegull på 33 år forrige sesong. Tolv mål og 13 målgivende pasninger på 34 Serie A-kamper var resultatet hans da.

Det som imponerer Enrique mest er hvordan Khvicha Kvaratskhelia gjør alle rundt seg bedre. – Denne sesongen har ikke vært så bra for Napoli og heller ikke for Kvaratskhelia, akkurat som for hele Napoli. Georgieren har «bare» klart å score seks mål og fire målgivende pasninger på 23 Serie A-kamper.

Les: Utelukker ikke Nagelsmann-comeback

Det er en rekke klubber som er ute etter Paris Saint-Germain, vi har i tillegg til Paris Saint-Germain har vi registrert interesse fra Manchester City, Manchester United, Real Madrid og Barcelona.