Harry Kanes sikkert spent på hvem det blir.

Når en trener får sparken hos en av storklubbene er det gjerne uten en vennskapelig avskjed. Det strekker seg til at klubben takker for innsatsen. Da Bayern München sparket sin langsiktige satsing på trenerfronten, Julian Nagelsmann i mars 2023, var det mens stjerneskuddet var på skiferie. Nagelsmann har i etterkant tydelig vist han var lite happy med måten det ble gjort på, men 36-åringen holdt tilbake den største kritikken. Dermed er alle broer tilbake til Bayern ikke brente.

Etter at Thomas Tuchels exit etter sesongen ble offentliggjort, har Bayern-ledelsen satt i gang prosessen med å få rett mann til å lede klubben tilbake på tittelsporet. Xabi Alonso står øverst på lista, men Liverpool ligger i pole positiion til å hente Leverkusen-treneren tilbake til Anfield for å erstatte Klopp.

LES: Everton har akkurat rukket å få tilbake 4 poeng – nå venter ny nådeløs straff

Nå hevder tyske Bild det kan finne sted et oppsiktsvekkende skifte. Bild melder at Bayern absolutt har Xabi Alonso øverst på sine ønskelister, men anerkjenner at konkurransen fra Liverpool og hans nåværende klubb kan bli stor. Hvis Bayern ikke klarer å overbevise spanjolen, utelukker ikke ledelsen et comeback for Julian Nagelsmann.

36-åringen, som nå er landslagsjef for Tyskland, fikk noe uventet sparken av Bayern i fjor vår. Han ble deretter erstattet av Tuchel, men mye har skjedd hos Bayern München siden den gang. Klubb-høvdingene Oliver Kahn og Hasan Salihamidzic mistet selv jobben. Den nye ledelsen er ifølge Bild ikke fremmed for å ansette Nagelsmann igjen.

F7: Daily Mail: Halverer prisen for å dumpe Manchester United-spiller

Da må det uansett bli etter at EM-sluttspillet er ferdig. Nagelsmann sin kontakt med Die Mannschaft varer til etter EM på hjemmebane. Et usannsynlig comeback er kanskje ikke lenger så usannsynlig.

Alt du trenger å vite: Freiburg – Bayern München