Alle mann alle. (foto: united, twitter)

To døgn etter den vidunderlige 3-2 seieren over Tottenham og døgnet før returkampen i Champions League mot Atletico Madrid kunne en smilende Ralph Rangnick bekrefte at de stiller med alle mann alle. Diego Simeone er i en helt annen situasjon.

For de som ikke har stått i giv akt i forsvaret under oppstilling, betyr dette: Alle er tilstede og klare. Det var størst usikkerhet rundt Bruno Fernandes som har vært isolert med koronavirus, United-vikaren kunne bekrefte at portugiseren var tilbake på treningsfeltet.

Les: Manchester United har gått fra «det dårligste laget han har trent» – til tittelutfordrer i Champions League

Luke Shaw, Scott McTominay og Bruno Fernandes var alle tilbake på treningsfeltet.

-Som det ser ut nå har vi alle spillerne klare til kampen imorgen. Det er et lite spørsmålstegn ved Luke Shaw. Han trente i går og i dag, men vi må vente og se om han er fullt klar til kampen. Fernandes testet negativ i går for Covid-19, derfor kunne han trene med i dag, sier Rangnick på mandagens pressemøte.

Tirsdag, 2100 skal Atletico Madrid ut på gressmatta på Old Trafford for å hindre det beste United-laget fra avansement. Ifølge Manchester Evening News risikerer Siemeone å stille med et manko på 8 spillere.

Yannick Carrasco er ute med karantene, mens en stor gjeng med andre nøkkelspillere er trolig alle ute med skade: Daniel Wass, Sime Vrsaljko, Mario Hermoso, Matheus Cunha, Thomas Lemar, Jose Gimenez og Geoffrey Kondogbia.

Trickey. (foto: atletico, twitter)

Les: Noen timer etter møtet med Ronaldo tar 44-åringen Tom Brady den kule avgjørelsen

Det kan bli skikkelig feige lag på tirsdag. Vi kan ane smilene i den røde delen av Manchester.