Dro inn det som var av titler hos Bayern, går litt tråere med Tyskland. (foto: bayern, twitter)

Den tyske landsalgstreneren har en stor «familie» han skal følge opp. Potensielle landslagsspillere til Die Mannschaft er mange. Da en helt spesiell 18-åring hos Bayer Leverkusen skadet seg stygt var det naturlig at han fikk telefon fra Flick.

Det var en seig og trist dag på BayArena på søndag. En ting for Bayer Leverkusen er å tape 0-1 for FC Köln, det som verre var kom etter 23 minutter.

Les: Tar ikke sjansen på Haaland: – Vil ikke risikere noe!

18-åringen Wirtz har denne sesongen hatt sitt definitive gjennombrudd med 10 scoringer og 14 assists på 31 kamper. I en duell med Köln-spiller Luca Killian smalt det skikkelig.

Wirtz ble hentet av banen, etter kampen ble det klart at det dessverre var så ille som det så ut som.

-Bayer Leverkusen må unnvære midtbanespilleren Florian Wirtz på lengre sikt. Den 18-årige tyske landslagsspilleren rev over det fremre korsbånd i venstre kne. Det viser diagnosen i en MR-undersøkelse. Wirtz vil derfor gå glipp av flere måneder, skriver klubben på hjemmesiden.

Les på Tysk Fotball: Borussia Dortmund møter seg selv i forhandlingsdøra – Karim Adeyami signaturen kan glippe

Hansi Flick var raskt ute med å kontakte Wirtz.

-Florian Wirtz er et av de største talentene som tysk fotball har produsert i de siste årene. Derfor ble vi alle sjokkerte da vi fant ut om korsbåndskaden. Jeg har allerede pratet med ham på telefonen og forsøkt å oppmuntre ham. Han er fortsatt ung og vil komme tilbake minst like sterk. Jeg er sikker på det, skriver Flick i et melding fra det tyske fotballforbundet.

Wirtz. (foto: bayern , twitter)

Wirtz gjorde seg fortjent til sin debut på seniorlandslaget i september og har siden det vært på banen i tre til. Nå kan VM i Qatar gå fløyten for den unge midtbanespiilleren. Men som Flick sa, det kommer flere muligheter for tenåringen.

Les: Noen timer etter møtet med Ronaldo tar 44-åringen Tom Brady den kule avgjørelsen

Vi ønsker Wirtz speedy recovery.