Nicolas Pepe

Nicolas Pepe kom til Arsenal fra Lille i 2019 for 80 millioner euro. – Det har fungert svært dårlig. I og med at han var London-klubbens aller største kjøp frem til sommeres Declan Rice overgang fra West Ham blir han også klubbens stærste flopp når han nå selges for 2,6 millioner pund.

Pepe falt i unåde på Emirates Stadium i løpet av 2021/22-sesongen, og spilte bare 20 Premier League-kamper. Han tilbrakte året etter tilbake i Frankrike på lån i Nice, og scoret åtte ganger på 28 kamper.

Les: Den norske venstrebacken Andreas Vindheim har pakket kofferten og flytter 91 km nordover

Trabzonspor håper å slå Besiktas i kampen om Nicolas Pepe.

90min skriver at de tyrkiske Super Lig-klubbene Besiktas og Trabzonspor konkurrerer om å hente Arsenal-vingen Nicolas Pepe. – Pepe kom tilbake til Arsenal i sommer, men selv om manager Mikel Arteta sa ingenting var avgjort om hans fremtid ble det raskt klart han ikke var en del av planene.

Tidligere i uken denne uken var en overgang til Besiktas så og si i boks, men sent i løpet fått selskap av Super Lig-rivalene Trabzonspor.

Trabzonspor, som ble nummer seks i Tyrkias Super Lig forrige sesong, har matchet Besiktas’ bud på 2,6 millioner pund til Arsenal, men kontraktstilbudet deres er mer lukrativt.

Les: Manchester United legende råder Glazers til å sparke Erik ten Hag hvis han fortsetter å ta feil valg

Pepe er fortsatt en av de de som tjener best i Arsenal, og han var allerede villig til å ta et kutt i lønn for å forlate Nord-London for alltid. The Gunners forventes å spare mellom £7m og £9m per sesong ved å selge kantspilleren.

Pepe har scoret 27 mål på 112 kamper og sørget for 21 assist.

Tyrkias overgangsvindu stenger 15. september, så begge klubbene har god tid til å prøve å lande en avtale med Arsenal.