Kalidou Koulibaly vil aldri akseptere og bli fortalt at han ikke kan representere landet sitt.

For Chelsea stod det mellom Manchester City midtstopper Nathan Aké eller den franske-senegalesiske stopperkjempen Kalidou Koulibaly. – For en gangs skyld valgte Chelsea det rimeligste alternative.

Koulibaly med sine 195 cm på sokkelesten har de siste åtte årene forsvart Napoli på utmerket vis noe som gjort han til en svært ettertraktet spiller. Hver eneste gang et overgangsvindu har åpnet de siste årene har det stått beilere på døra.

Kalidou Koulibaly er klar for Chelsea

Les: Errol Musk, den ‘grusomme’ faren som har begått ‘alle forbrytelsene du kan tenke deg’

Åpner opp en mulighet for konstant utlånte Leo Skiri Østigård

Chelsea skriver at 31-åringen har signert en fireårskontrakt med klubben.

– Jeg er veldig glad for å være her. Det er en storklubb og drømmen min var alltid å spille i Premier League, sier Koulibaly.

– Chelsea prøvde først å hente meg i 2016, men vi fikk det ikke til. Da de kom for meg nå aksepterte jeg det, fordi de virkelig ønsket at jeg skulle komme til Premier League og spille for dem.

Les: West Ham kliner til og byr over verdens rikeste klubb

Koulibaly etterlater seg nå et stort hull som må fylles på stopperplass i Napoli. Den norske landslagsspilleren Leo Skiri Østigård er blant dem som hyppig har blitt nevnt. – Østigård ble lagt merke til i Italia på utlån hos Genoa. 22 åringen ønsker helst å faktisk få spille for si klubb Brighton, men skulle ikke det skje er ikke Napoli så ille heller.

Leo Skiri Østigård ble lånt ut til Viking, mens han var i Molde og Brighton har lånt han ut til St. Pauli, Coventry, Stoke og nå sist Genoa.