Adios. (foto: city, twitter)

De siste uken gikk ryktet om at Mikel Arteta ikke var mettet på Manchester City-spillere etter å ha hentet inn Gabriel Jesus. Skal vi tro den alltid så skråsikre overgangsjournalisten Romano er andre signering fra gamleklubben på plass.

City-assistent Arteta var på Etihad da de lyseblå hentet det unge ukrainske stortalentet Oleksandr Zinchenko i 2016. Etter noen sesonger hos Arsenal har Arteta skjønt han trenger denne spillertypen i sitt eget lagmaskineri.

LES: Den umulige signeringen på plass hos Barcelona!

Den ukrainske landslagsspilleren Oleksandr Zinchenko har hatt litt av en følelsesmessig berg-og-dalbane siden februar. Hjemlandet invandert, forsøket på å gi noe tilbake til sitt kjempende folk i form av VM-billett, mislyktes på målstreken mot Gareth Bale og gjengen.

Backen/midtbanespilleren/vingen ble hentet til Manchester City i 2016, og ble etter et kort utleieopphold til PSV en del av førstelagstroppen til Guardiola. Solide 127 kamper i City-drakta har det blitt for 25-åringen, og del av Citys tittelgrosisst-æra på balløya de siste sesongene.

LES PÅ F7: Errol Musk, den ‘grusomme’ faren som har begått ‘alle forbrytelsene du kan tenke deg’

The Athletic hevder Arsenal jobbet intenst for å hente den superenergiske og allsidige spilleren til Emirates, ifølge Romano er klubbene engie om overgangssummen. Nå gjenstår forhandlinger om Zinchenkos personlige betingelser, men de største hindringene for en overgang er ryddet av veien.

Arsenal-supporterne kan begynne å glede seg.

LES: Gedigen mulighet for Brentford på overgangsmarkedet