Sorry, Everton, but not sorry. (foto: spurs, twitter)

Det jobbes hardt i London med tilbudet som skal overtale Antonio Conte om å forplikte seg utover kontraktsutløp etter sesongen. Det meste gikk italienerens vei før de to siste Premier League-kampene mot Man United og Newcastle. Da var Conte kjapt ute og pratet om hvor viktig det var å prioritere forsterkninger. Vi har sett signalene tidligere, som gjerne ender i exit, men for Tottenham er det liten tvil om at Conte har fått klubben på rett kurs. Nå truer en falmet gigant med å overbevise Conte om neste prosjekt utenfor London.

Juventus er ute av Champions League etter ett tap mot PSG, to tap mot Benfica og et tap mot Maccabi Haifa (!). I serie A er Juve allerede ti poeng bak Napoli på topp etter elleve kamper, fem poeng bak 4. plassen. Selv om Juves sportsdirektør tidligere uttalte at Max Allegri som trener er et langsiktig prosjekt, murres det i kulissene.

LES: Leeds-spiller inne på ønskelista

La Gazzetta dello Sport hevder Juventus planlegger Allegri-exit etter sesongen hvis 55-åringen ikke sikrer Den Gamle Dame noen trofeer. Antonio Conte ledet Juventus til suksess i Serie A med tre titler, men hadde en lite harmonisk exit i juli 2014. Forholdet mellom klubbpresident Andrea Agnelli og Conte skal da ha vært iskaldt. Ifølge det italienske mediet stanset Agnelli en Conte-retur da klubben hentet inn Maurizio Sarri i 2019, men Agnelli har nå ryddet vei for en Conte retur. La Gazzetta dello Sport hevder Juve-presidenten i sommer skal ha reparert forholdet til Conte.

Dette betyr at grunnarbeidet er gjort for å hente Conte tilbake til Torino, ifølge det italienske mediet er Spurs-manageren den ledende kandidaten til å ta over etter Allegri.

LES OGSÅ: Liverpool-mål signerer med agent i England