Paul Pogba trener

Man skjønner man har kjøpt katta i sekken når man må gå aktivt ut i pressen og forsvare en spiller som kostet nøyaktig null kroner, og som i forhold til de med excel ark er verdt 350 millioner kroner.

To ganger har Juventus hentet Paul Pogba fra Manchester United gratis og en gang har de solgt han tilbake for det som var tidens overgang. (105 millioner euro i august 2016)

I sommer var det «high five» hos den gamle dame blant de som kan løfte hendene over hodet. Enda engang ved hjelp av renkespill og slitsomme uttalelser i pressen hadde de fått en av de som tjente aller best i Manchester United til å bli så slitsom at en exit fra Old Trafford var umulig å unngå.

Les: Sitter akkurat nå og forhandler med Roberto Firmino

Gleden var kort, etter gratis overgangen fra Manchester United i sommer klarte den franske superstjernen å skade seg på trening og nå for ikke så lenge siden klarte han å skade seg enda en gang også det på trening. Debuten i returen har uteblitt, så uten å ha spilt en eneste kamp tjener han omtrent 2 millioner i uken. Hvis du har ekstra tid finn frem en kalkulator og gang 2 millioner med antall uker fra 11.juli 2022.

Det har naturlig nok gått rykter om at Juventus, som virkelig trenger penger etter å ha fått poeng fratrekk for økonomisk og juridisk juksing irriterer seg over å ha en dyr spiller i stallen som ikke leverer og at det planlegges å terminere kontrakten.

Juventus-fotballdirektør Francisco Calvo rykker ut og sier det er ingenting å se…

– Vi planlegger ikke å si opp Pogbas kontrakt, jeg kan avkrefte disse ryktene, sier Calvo ifølge Daily Mail. «Han er en viktig spiller for oss, skadene er en del av spillet, men Paul trener bra, og vi venter på ham»

Les: Guardiola ville aldri ha Haaland

Pogbas kontrakt med Juventus strekker seg helt til sommeren 2026. – Da kan du finne frem kalkulatoren på nytt og regne deg frem til hva Paul Pogba koster frem til og med 30.juni 2026.