Modric mot erkerivalen. (foto: real, twitter)

Det er liten tvil om at Luka Modric har en ekstremt sterk posisjon hos Carlo Ancelotti. Martin Ødegaard ventet på generasjonsskiftet hos Real Madrid som aldri kom. Nå er kongeklubben og 37-åringen klare for ny sesong sammen, men ifølge kroatisk media har La Liga-giganten kommet med et spesielt krav.

Kontrakten løper ut i juni, med fravær av enighet mellom klubb og spiller begynner det å spre seg usikkerhet om Modric er med videre neste sesong. Kroaten mener han kan spille for klubben i flere sesonger, Real-ledelsen skal være enige. Det er likevel et krav som har satt forhandlingene på hold.

LES: Tysk media: Chelsea har tabbet seg ut

Ifølge Sportske Novosti har Real satt som krav et Modric stanser spill for det kroatiske landslaget for å sikre fitness på klubblaget. Fortsetter 37-åringen med å spille med det kroatiske flagget på drakta, blir det ingen forlengelse. Det kroatiske mediet hevder dette er svært vanskelig for Modric å akseptere, da han nylig har uttalt han fortsetter å spille for Kroatia så lenge landslaget trenger ham.

LES OGSÅ: Stengte døra for en av toppkandidatene til Leeds-jobben

Vi ser heller ikke at Modric velger bort den kroatiske drakta. Dette lukter exit på Ballon d’Or-vinneren.