Venstreving Justin Kluivert flyr høyt

Justin Kluivert som foreløpig er mest kjent for å være sønn av Barcelona legende og nasjonalhelt hjemme i Nederland Patrick Kluivert blir nå stanset av Brexit.

Som sin far startet Justin Kluivert sin karriere i akademiet til Ajax og gikk i gradene der helt frem til han ble solt til en Serie A klubb, mens pappa Kluivert gikk til AC Milan valgte junior Roma sommeren 2018.

Sist sesong ble Justin Kluivert ble lånt ut til franske Nice, hvor han med sine seks mål og seks assist på 31 kamper kom på radaren til nyopprykkede Fulham. – Alle var enige om en overgang og det eneste som gjenstod før 23-åringen kunne gå fra Roma til Fulham var en arbeidstillatelse fra Britiske myndigheter.

Les: Klart for Kasper Dolberg-overgang

The Athletic melder at Justin Kluivert ikke har fått arbeidstillatelse og dermed vil ikke flyttingen til Fulham skje. Kluivert har ikke klart å oppfylle FAs (England Football Association) kriterier på grunn av mangel på spilletid med Roma.

Avgjørelsen er ikke anket på grunn av ekstremt dårlig tid, Fulham vil risikere å ha en spiller på lønningslista som ikke har arbeidstillatelse. Justin Kluivert blir dermed i Roma, overgangsvinduet stenger i natt. (Roma kan fortsatt låne ut, selge til andre mindre ligaer da flere land har andre «åpningstider» på sine vinduet).

Justin Kluivert ble signert til Roma fra Ajax sommeren 2018 og har kontrakt ut 2023.

LES: Laster troppen med forsterkning fra Manchester United og PSG!