Erling Braut Haaland som for øyeblikket opplever en kraftig nedtur for Borussia Dortmund. – Ikke bare får han dårligste karakter i tysk presse for sin leveranse mot RB Leipzig (tap 4 – 1) og spørsmål om hvordan det er å være så mye skadet. Hans lønnskrav fører til hoderisting hos stadig flere.

Han fikk den dårligste karakteren som er mulig hos Bild. 6-tallet lyste etter Haalands navn både på nett og papir. Spillerbørsen går fra 1 (best) og ned til hva Haaland ble belønnet med i lørdagens oppgjør. Borussia Dortmund er nå i realiteten ute av kampen om seriegull. Til det er det nå for langt opp til Bayern München.

I et intervju med Liverpool Jürgen Klopp spurte SPORT BILD: Ville ikke Haaland vært en for deg også?

«Det er ingenting å diskutere. Hvorfor? På grunn av XXL-totalen på 350 millioner euro som Haaland sies å koste «, sier Klopp,» De nevnte summene er vanvittige, vi vil ikke ha noe med dem å gjøre. Ikke en sjanse! Ærlig talt, jeg vil ikke ha det sånn. Det er ikke gøy”.

Les: Chelsea-spiss tilbudt til Serie-A-giganter

Liverpool er en av klubbene som i det siste har vært på listen over aktuelle nye klubber for Erling Braut Haaland og selv om han helt sikkert kunne være med å løfte klubben blir han rett og slett for dyr. Også Real Madrid og Barcelona kommer ikke til å lande på en overgang selv om de har lyst, risikoen er skyhøy. – Tenk hva det koster for en klubb å ha en skadet eller umotivert Haaland i troppen. Absolutt alt skal klaffe for at du kan regne hjem en ukelønn på 6 millioner.

Det snakkes også om Paris Saint-Germain og Manchester City, men også oljesjeiker på tenke penger av og til.

Les: En av de mest legendariske målfeiringene kom seks år før Haaland ble født