Sitter med de fleste essene. (foto: chelsea, twitter)

Agent Volker Struth har vært i Italia denne uken for å møte Juventus, AC Milan og Atalanta i det han forsøker å finne nye klubber for to av sine viktigste klienter. Chelseas tyske landslagsspiller Timo Werners forventes å forlate Stamford Bridge etter to sesonger i vest-London, hvor ting rett og slett ikke har fungert for 26-åringen etter overgangen på 47,5 millioner pund fra RB Leipzig i juni 2020.

LES: Premier League-klubb etterforskes for brudd på økonomiske regler

Werners fremtid kan avhenge av sanksjonene som preger Chelsea på av eier Roman Abramovich. Men det er grunn til å at de blå fra Stamford Bridge vil ha nye eiere på plass i løpet av de neste månedene før overgangsvinduet åpner igjen i juni.

Helgas 4-1-tap mot Brentford kan ha vært den siste dråpen for Werner i Chelsea, etter at han leverte nok en meget svak forestilling.

I kulissene leter agenten hans Struth allerede aktivt etter en ny klubb for spissen både i Serie A og i Bundesliga, og Thomas Tuchel skal være villige til å selge landsmannen etter sesongen. Det samme gjelder for spissmakker Lukaku.

Superdatamaskin: Slik ender årets Premier League

En retur til Tyskland med Borussia Dortmund som favoritter skal være aktuelt for Werner, men Struth er også opptatt av å utforske alternative muligheter andre europeiske ligaer. En av dem er Serie A, etter å ha reist til Italia denne uken for å sette seg ned med sjefer fra Juventus, AC Milan og Atalanta.

Express Sport skriver at Werner ikke var den eneste spilleren som ble diskutert i møtene. Struth representerer også Benfica-midtbanespiller Julian Weigl, som ser ut til å være misfornøyd i Lisboa.