En fornøyd James Maddison

Real Madrid har siktet seg inn på en mulighet til å signere Leicester Citys James Maddison til sommeren, som en del av fornyelsen av sin aldrende midtbane.

Engelskmannen har vært i søkelyset til Real Madrid tidligere, men er nå på markedet og til en mer enn overkommelig pris enn tidligere på 60 millioner euro, ifølge Todofichajes.

PÅ VEI BORT: Chelsea-spiss tilbudt til Serie-A-giganter

Real ville møte konkurranse om midtbanespilleren. The Mirror rapporterer at 25-åringen også blir overvåket av Arsenal, som kan vurdere en overgang dersom Leicester skulle bestemme seg for å selge.

Real Madrids nåværende midtbane har vunnet alt det siste tiåret, men de har alle gått inn i trettiårene og det er på tide med en oppfriskning.

PÅ VEI TILBAKE: United-flopp på vei tilbake til Premier League!

Todofichajes rapporterte også i går at Maddisons lagkamerat, Youri Tielemans, også er på listen til både Real Madrid og Arsenal.

Når det gjelder Arsenal, vil Maddison være et flott tillegg for Arteta og kunne passet fint på en av de tre posisjonene bak spissen. Selv om Ødegaard er best i posisjonen for øyeblikket, kan han også spille ute til venstre.

Maddison har 13 mål med ytterligere åtte assist denne sesongen for Leicester City, og kanskje på tide med en ny utfordring for den elegante midtbanespilleren.