Klapper inn Taffarel. (foto: liverpool, twitter)

Vi må si det er uventet at Barcelona tester mulighetene for å hente en manager som så tydelig har signalisert han ikke er ledig på markedet. – Når det er sagt, selv om Jürgen Klopp har signalisert en laaaang pause etter han er ferdig i Liverpool og at om lenge og bare kanskje hvis alt annet stemmer er han klar til å ta over det Tyske landslaget.

Barcelona manager Ronald Koeman har ikke enda fått sparken, men gårsdagens 3 – 0 tap mot Benfica i Champions League er i det minste en spiker om ikke den siste spikeren i kista.

Les: Loris Karius har en plan

El Nacional trekker frem et av navnene på Barças ønskeliste, – Liverpool -manager Jürgen Klopp!.


Ronald Koeman er under et sterkt press etter lagets svake start på sesongen. Torsdag morgen rapporterte Barcelona-avisen Sport at klubbledelsen holdt et krisemøte over natten etter at Barça tapte 0–3 mot Benfica i Champions League. Ifølge informasjon vil det også bli holdt et avgjørende styremøte fra kl. 14:30 i ettermiddag for å diskutere Koemans fremtid i klubben.

Nå melder den katalanske avisen El Nacional at Liverpool -manager Jürgen Klopp er et av navnene på Barcelonas ønskeliste. Klopp har ledet Liverpool siden 2015 og vunnet både Premier League og Champions League med klubben. Tyskeren har for tiden kontrakt med Liverpool til 2024.

Ajax -trener Erik ten Hag er nevnt som en favoritt på Barcelonas liste, som også inkluderer Barcelona -ikonet Xavi. Catalunya Radio inkluderer også Andrea Pirlo på listen, og Roberto Martinez også er nevnt i diskusjonene i Sport.

Barcelona har startet La Liga -sesongen med tre seire og tre uavgjort på seks kamper, men har tapt to strake Champions League -kamper.

Les: Barcelona har delt ut alle essene til Memphis Depay før neste forhandlingsrunde

Koemans kontrakt med Barça utløper neste sommer, og ifølge informasjon fra Catalunya Radio har nederlenderen krav på seks millioner euro, drøyt 60 millioner kroner, hvis han blir tvunget til å dra før tiden.