Bilde: PSG: Julian Draxler

Den tyske landslagsspilleren har lenge vært ryktet på vei til verdens tøffeste liga. Nå venter forhandlingene som skal realisere det hele.

465 minutter i Ligue 1 og helt ute av Champions League-moroa så langt i sesongen er ikke nok for Draxler – eller Tysklands landslagssjef Joachim Löw. For mye står på spill når Löw skal rette opp resultatene de siste årene, så spillere som ikke har vært i fotballkrigen hver eneste uke frem mot EM-sluttspillet i sommer har ikke noe der å gjøre.

Les: Gamleklubben til Dan Eggen har fått nok

Draxler vet dette utmerket godt, og har innsett at PSG ikke er de rette omgivelsene for å vise seg frem. Dette kan nå endre seg.

For på Emirates Stadium er det et hull på midtbanen etter Mesut Özil (da han var på topp) , og en Draxler klar for å vise at han tilhører gruppen med de ypperste, kan være gull for Arteta og Arsenal. Ifølge 90min pågår det nå samtaler mellom London-klubben og 27-åringens representanter.

Les på F7: Fabrizio Romano om Klopps transferplaner

Blir ikke så mye bedre utstillingsvindu enn i verdens tøffeste liga for klubben som er villig til å gjøre alt for å få kontakt med toppen.

Les: Har endelig fått ut fingeren og lagt inn bud på Napoli-spiss Arkadiusz Milik