Kalidou Koulibaly og Arkadiusz Milik

Den polske spissen Arkadiusz Milik har «tabbet seg ut» med å være litt kritisk ovenfor romantisk filmskaper og eksentrisk klubbeier Aurelio De Laurentiis. – Som resultat han er fullstendig ute i kulden slik så mange før han i den italienske storklubben. Hvis du over en drink spør Everton manager Carlo Ancelotti om sin forrige arbeidsgiver vil du helt sikkert bli servert noen gode historier.

Calcio Napoli skriver at West Ham United har lagt inn bud på 6,3 millioner pund Arkadiusz Milik, et lavt bud som helt sikker er begrunnet i at den polske spissens kontrakt går ut til sommeren. – De de trolig ikke har tenkt på da de gikk ut så lavt er interessen fra Juventus, Marseille og Atletico Madrid. Dessuten går det rykter om at Carlo Ancelotti har Milik på blokka.

Les: Dejan Kulusevski med bønn til Zlatan: «Kom tilbake!»

Milik som har 56 landskamper for Polen har ikke spilt en eneste Serie A-kamp for Napoli denne sesongen og skal være i overkant ivrig etter å fortsette karrieren et annet sted.

West Ham solgte spissen Sebastien Haller til Ajax i forrige uke og er nå i markedet for en erstatning. David Moyes skal også være interessert i å bringe Joshua King tilbake til Premier League, men nå kan altså Napoli-spissen være et billigere og mer aktuelt alternativ for London-klubben.

Les mer Engelske Klubber: Mauricio Pochettino løser Manchester United sitt Paul Pogba problem