Willian Jose

Da Tottenham hentet inn Jose Mourinho som manager var de fullstendig klar over at når januar kom var det ingen bønn, de var nødt til å å bla opp for spillerkjøp. – De har kontaktet Real Sociedad for å prøve å lande en avtale for spissen Willian Jose.

Jose Mourinho har helt klart en målscoringsproblem etter at deres store målscorer Harry Kane er ute lenge med en hamstringsskade, trolig helt frem til slutten av sesongen.

Les: Fotbollskanalen: «Pochettino krever full kontroll hvis han skal overta»

Tottenham er villige til å betale betydelig for Willian Jose, dog har de ikke så lang møtt utkjøpsklausulen på 70 millioner euro. – Det er en rekke angrepsspillere som befinner seg på radaren, vi har lest om AC Milans Krzysztof Piatek, Islam Slimani – som for tiden er på utlån i Monaco – Real Madrids Luka Jovic og Portos Ze Luis.

Imidlertid hevder El Diario Vasco at Jose Mourinhos nr. 1 mål er Real Sociedads brasilianske spiss William Jose, og den baskiske avisen hevder at tjenestemenn fra Tottenham allerede har vært i kontakt med La Liga klubben om en potensiell avtale.

Les: Endelig: Real Madrid-spiller leies ut og kastes inn i ny tittelkamp

Sociedad president Jokin Aperribay, som uttalte at det ikke ‘inngår deres planer å forhandle’ med Tottenham for Jose, mens Tottenham er ‘langt fra verdien av spilleren uansett. – Han har et poeng, det er ingen hast, de har avtale med William Jose frem til 2024.

Jose Mourinho presser på for en løsning nå spissproblemet med en eneste gang. Tottenham er nå nede på en 8.plass i Premier League med bare en seier på de siste fem kamper.