Jurriën Timber høster lovord fra Virgil van Dijk.

Samtidig som nyansatt Manchester United manager Erik ten Hag satt på Old Trafford og fortalte at 21 år gamle Jurrien Timber snart ville følge etter til Premier League valgte han istedenfor å bli i Eredivisie og forlenge med Ajax.

Midtstopperen har det som plommen i egget og mange journalister i Nederland er overbevist at Ajax-kapteinen blir værende i landet i mange år fremover. – Dog har de siste dagene dykket opp nyheter som kan tyde på det motsatte.

Jurrien Timbere som har drømt om å spille for «the special one» kan få den muligheten rimelig raskt. – José Mourinho ønsker å forsterke Romas spillertropp med en midtstopper.

Les: 32 år gammel Premier League-vinner legger opp

Calciomercato melder at Roma ønsker å signere Jurrien Timber.

Timbers prislapp er ifølge opplysningene rundt 30 millioner euro. Manchester United skal være ute av dansen for godt, men Bayern München som også er interessert er sexy i og med deres posisjon som en sannsynlig finalist i Champions League.

Calciomercato hevder videre at Roma også har et andre navn på listen; nemlig Evan N’Dicka fra Eintracht Frankfurt. 23-åringen kan bli et litt billigere midtstopperalternativ ettersom kontrakten hans går ut neste sommer.

LES: Nedturen fortsetter for Harry Maguire