Mye vil ha mer.

Tottenham sine samtaler med Inter Milan om forsvarer Milan Skriniar skyter fart etter manager Jose Mourinho øyner mulighet til å bli kvitt klubbens dyreste kjøp Tanguy Ndombele. – Det er ingen hemmelighet at de to ikke liker hverandre og at begge leter etter måter å avslutte samarbeidet.

Inter Milan manager Antonio Conte på sin side har absolutt ingen problemer med Tanguy Ndombele, faktisk ble han opptatt av den franske 24 åringen mens han ledet Chelsea og Ndombele var i Lyon.

Les: Jordi Cruyff lander stor manager jobb dager etter han trakk seg som landslagssjef

Jan Vertonghens kontrakt gikk ut forrige måned, det gjorde at den portugisiske manageren fikk et problem mindre å tenke på. Vertonghens er forøvrig på vei til Benfica.

FC Inter News melder at Antonio Conte er villig til å la Skriniar dra fra klubben hvis det rette budet kommer, det rette budet kan godt inkludere Tanguy Ndombele.

Samtalene skrider frem, såpass langt har de kommet at Spurs har klargjort et kontrakttilbud til Skriniar, som de vil presentere for midtbacken neste uke. – Det ligger i kortene at det budet vil høyne dagens lønn på 4 millioner euro i året som han tjener i Inter Milan

Les på Popidol: Dragkampen mellom Fortnite og App Store fortsetter