Trenger den tøffe matchingen noen år til.

David Beckham sitt nye lag Inter Miami skraper bunnen i MLS og noe må gjøres, før oppstarten reiste den tidligere Manchester United stjernen og ektemannen til en av Spice damene verden rundt for å rekruttere spillere. – Det er fortsatt mye jobb før Inter Miami kan skremme noen som helst.

Inter Miami er på jakt etter klassespillere denne sommeren, de har allerede hentet Blaise Matudi, men spilleren som befinner seg øverst på listen kan glippe.

Les: Anders Trondsen følger etter Alexander Sørloth

Luis Suarez er ønsket av den søkkrike Qatar klubben Al Arabi

bEIN Sports melder at Al Arabi manager Heimir Hallgrimsson, som du kanskje husker var landslagssjef for Island sammen med vår nåværende landslagssjef Lars Lagerbäck, har henvendt seg til folkene til Luis Suarez.

Den «aldrende» Barcelona-stjernens nåværende avtale som binder han til Camp Nou løper i et år til, men det er en spesiell klausul. – Mundo Deportivo skriver at hvis han spiller i mer en 60% av kampene fornyes avtalen automatisk for en ny periode.

Den nyeste klubben i USAs toppfotballdivisjon tilbyr den tidligere Liverpool spilleren en lukrativ avtale på fire år. – Heimir Hallgrimsson skal ha fortalt at hva enn som Inter Milan er i stand til å betale blir småpenger iforhold til Al Arabi vil hoste opp.

Les på Popidol: Dragkampen mellom Fortnite og App Store fortsetter