Mark Hughes

Før helgen kunne Bradford City, som kjemper for å holde seg innenfor seriesystemet kommet med en svært overraskende og positiv nyhet. Fans flokket seg til Northern Commercials Stadium for å se debutkampen til den Den tidligere Manchester United- og Barcelona-spissen og manager veteranen walisiske Mark Hughes.

Gårsdagens League Two oppgjør endte med tap på hjemlig gress for Bradford, de ble slått 0 – 2 av Mansfield som er i opprykkskampen. Bradford må vente litt på Mark Hughes «effekten», med hans bakgrunn er vi sikre på den kommer, manageren som har Blackburn, Fulham, QPR, Manchester City, Stoke og Southampton på CV-en leder for første gang en klubb utenfor Premier League. – Og League Two er veldig langt utenfor!!.

Les: Ralf har funnet en spiller han håper vil falle for fristelsen til å tjene fett

Det var nære på det ikke ble noe av, ikke på grunn av trege forhandlinger eller noe annet, Hughes som ikke har jobbet siden han i 2018!! fikk sparken i Southampton er svært keen på å komme i gang igjen, men på grunn av moderne teknologi.

Ifølge The Guardian hadde Waliserens representanter hadde sendt inn en søknad på den ledige jobben via e-post, men den gikk rett i søppelmappa i mailen til klubbsjef Ryan Sparks. – Det var bare flaks han sjekket søppelposten før han endelig slettet. (Personlig anmerkning: det kan være lurt, jeg har selv flere ganger fått mail fra vakre kvinner som bare må ha meg nå!! som har havnet i søppelpost)

Les: Christian Eriksen: – En fantastisk følelse

  • «Sannheten er at da mailen kom, så hadde vi litt problemer med systemet vårt og den gikk rett i søppelfiltret»
  • «Men jeg sjekker den mappa ganske ofte og så fort jeg fant e-posten, ringte jeg til representantene hans og beklaget for at det måtte vente på svar».

Bradford-sjefen forklarte videre til Hughes’ folk at han vanligvis svarer på mail umiddelbart og han han gjerne ønsket en prat med 58-åringen om jobben.

Les på Popidol: Slik åpner du en dør

Det viste seg å bli en produktiv samtale og denne uken ble ansettelsen formalisert.