Senor Campos. (foto: psg, twitter)

Det er en overraskende enkel logikk bak forsøket til Paris Saint-Germain når de nå ønsker å få til en utvilsomt spektakulær bytteavtale med Mohamed Salah for Kylian Mbappe.

Den franske superstjernen har et «fullstendig ødelagt» forhold til klubben, han fikk nemlig noen løfter som ikke har blitt innfridd da han i sommer signerte en hemningsløs lukrativ avtale. – Kylian Mbappe får nesten en milliard i året med alt, men han er likevel pottesur Paris Saint-Germain ikke har klart å kvitte seg med Neymar som han føler tar alt for mye plass, plass om han skulle hatt!!..

Det er Luís Campos Paris Saint-Germain sin strategiske rådgiver som skal ha tenkt ut bytteavtalen og som har fått ansvaret for gjennomføring.

Les: Benfica gullkalv synes Barcelona er mye mer sexy enn Liverpool

Det er ikke aktuelt for Paris Saint-Germain å selge til klubben som er skurken i eier Nasser Al-Khelaïfi sin verden. Real Madrid som har brukt alle midler i jakten på Mbappe og da står egentlig i praksis bare Liverpool igjen. – De har også en svært godt betalt spiller som ikke helt leverer om dagen og som også har tilpasningsproblemer med noen nyankomne superstjerner.

Ifølge den egyptiske journalisten Ismael Mahmoud vil PSG være interessert i å selge Mbappe til Liverpool i bytte mot Salah.

Les: Barbarella kommer tilbake

Mahmoud sier at PSG har lenge vært interessert i den 30 år gamle angriperen, som skal være klubbens øverste mål for å erstatte Mbappe hvis han forlater i januar eller neste sommer.

Salah signerte først en ny avtale med Liverpool i juli, og forlenget kontrakten hans på Anfield til 2025.

Men han har slitt for formen denne sesongen, og bare scoret to mål i Premier League. (mot 32 den første sesongen for Liverpool)

Akkurat som Salah, signerte også Mbappe en ny avtale hos PSG, og skrev en uhyrlig treårsavtale i mai.

Det er ikke første gang Mbappe har blitt koblet til en overgang til Liverpool. Han har avslørte at han snakket med Premier League-klubben på grunn av morens kjærlighet til klubben.

«Vi snakket litt,» sa franskmannen. «Jeg snakket med Liverpool fordi det er favorittklubben til mamma. Mamma elsker Liverpool.

«Jeg vet ikke hvorfor, du må spørre henne! Det er en god klubb og vi møtte dem for fem år siden. Da jeg var i Monaco møtte jeg dem. Det er en stor klubb.»