En klubb med Örebro SK sine resurser skal ikke rykke ned fra Allsvenskan, men nå har det skjedd. – Siden i fjor vår har de hatt tre ulike hovedtrenere, så fiaskosesongen har nok sin årsak på et høyere nivå i klubben.

Den svenske klubben ser ut til å forstå det, i motsetning til Brann som har fokus nedover i organisasjonen.

Les: Di Maria med perle av en scoring

Marcus Lantz er den som har hatt ansvaret for klubben den siste måneden. Lantz signerte en korttidskontrakt med klubben ut sesongen, det er usikkert om han fortsetter.

Axel Kjäll ble forfremmet til fotballsjef i slutten av mai. Før det hadde han titlene assistenttrener, hovedtrener og manager. Nå som Örebro SK er en Superettan-klubb er Axel Kjäll i sin relativt nye rolle under stort press. Expressen skriver at en ny styreleder forventes å gjennomgå hans rolle og være i klubben.

«Det er klart jeg må se meg i speilet, eller det har jeg gjort, massevis av ganger. Jeg må gjøre en analyse av jobben jeg har gjort, ikke snakk om det», sa Kjäll for noen dager siden på en pressekonferanse.

«Når et lag av Örebros størrelse og med den historien vi har gjør så svake prestasjoner, så bør man i et styre stille spørsmål ved min rolle. Da er det ikke det samme som jeg synes du bør endre eller endre eller noe, men det er nok veldig sannsynlig».

Les: Sky Sports: Drøyer med Dean Smith og Frank Lampard. Vil snakke med Kjetil Knutsen først