Godt å også spille noen kamper med løvene på brøstet. (foto: united, twitter)

Det siste året har Harry Maguire fått pes, mye pes. Det har lite å si når United-kapteinen forlater banen med clean sheet og job well done. Det er de gangene han krasjer i medspillere, ikke holder tempoet oppe eller glipper i markeringen, at hva-var-det-vi-sa gjengen hyler. På fredag kveld fikk disse en god gammeldags finger´n fra Maguire, denne gangen kamuflert i øret.

På fredag skulle England opp mot Albania i VM-kvalikkamp-kamp, et møte som viste seg å bli Harry Kanes store kveld med hattrick. Men det var en annen Harry som satte toen. Etter ni minutter var Maguire oppe i angrep, steg opp i lufta og headet inn 1-0 scoringen.

Les: Før blekket på Dani Alves avtalen har tørket går Xavi etter enda en tidligere lagkamerat

Det var noe befriende over feiringen til Maguire, akkurat som noen uker med opparbeidet frustrasjon i United-drakta endelig fikk utløp. Etter scoringen tok kapteinen rennafart, skled bortover på knærne og stakk en finger i hvert øre.

Holdt bare fingerne på ørene – ikke i. (foto: FA)

Roy Keane, som ikke akkurat har backet opp Maguire og United den siste tiden, syntes det var direkte pinlig å se feiringen til midtstopperen.

Les på F7: Denne sjøstjernen ser ut som pasta

Etter kampen fikk Maguire selvfølgelig spørsmålet om gidder-ikke-høre-på-kritikken feiringen var rettet mot noen spesielle.

-Nei, det var ikke rettet mot noen, det var a knee slide der jeg puttet hendene på ørene mine. Jeg er Manchester United-kaptein, selvfølgelig får jeg kritikk når laget ikke gjør det så bra. Jeg forventer det, men dette (feiringen) var ikke rettet mot noen, sier Maguire ifølge ESPN.

På ørene, ikke i.

Hvis Roy Keane syntes det var flaut å se Maguire feire Englands første scoring, skliende med fingerne i øreregionen, da var trolig samme Keane også en av mottakerne for budskapet til feiringen – som ifølge Maguire ikke hadde noen mottakere…

Go Maguire!

Les: Conte fikk bekreftelsen på at noe stort er på gang