Vi bare måtte ha med et siste bilde av Haaland i den gule drakta.

Selv når 21-åringen er borte med skade, svirrer ryktene rundt det som skal skje neste sommer. Ifølge tyske Bild akter Borussia Dortmund å overbevise Haaland om at ingen endring trenger å skje om et halvt års tid når utkjøpsklausulen aktiveres, og har nå kommet frem til et tall som skal friste målgarantisten.

Vi har skrevet tidligere om at Dortmund legger alt tilrette for at Haaland skal skyve på exiten, men tyske Bild er intenst opptatt med at Bundesliga-klubben ser signaler om at det er verdt å kjempe mot City, United, Chelsea og Real Madrid.

Les: Harry Maguire fikk nok en gang Roy Keane til å vri seg i kommentatorstolen

Den tyske avisen hevder Dortmund er klar for å tilby Haaland en årslønn på rundt 180 millioner kroner. Dette ligger langt unna de (helt syke) rundt 400 millioner kronene agent Mino Raiola skal ha satt som krav før signering med City, United eller noen av de andre.

Likevel, Dortmund gir med dette (fortsatt syke) tilbudet Haaland følelsen av å få ekstremt godt betalt for prestasjonene han har levert til klubben de siste to sesongene. Når Haaland i tillegg føler seg hjemme i klubben, har en manager som bygger opp angrepsspillet rundt ham og gir de beste arbeidsforholdene for Haaland-scoringer, da er totalpakka til Dortmund sterk.

Les på Engelske klubber: Xavi skal på handletur i Premier League

Det ser fortsatt ut som det er et stykke igjen før Haaland kan løfte de største trofeene med Dortmund, men når du såvidt har rundet tjue, er det plenty med tid (hvis ankler og knær holder) på å fylle premieskapet.

Når du plusser på at kompisen Jadon Sancho har vist at den trygge tilværelsen hos Dortmund hvor ungdommen prioriteres ikke betyr noe når du går inn døra til de største klubbene i verden, da har Dortmund et tilbud som bør friste Haaland til å bli.

Høyt oppe hos Dortmund er ingen garanti til det samme i andre klubber. (foto: dortmund, twitter)

Ifølge Bild håper og tror Dortmund med dette å overtale Haaland til å stenge døra til gigantene i sommer, og spille i gulsort ut 2022/23-sesongen.

Vi gleder oss stort til dagen Haaland får testet seg hos en av gigantene, men overgangen til Ousmane Dembélé, Christian Pulisic og Jadon Sancho har vist at gresset utenfor Dortmund kan vise seg å bli tørt og brunsvidd.

Les: Dani Alves forutså i 2016 Barcelonas fall