Har lovet han skal ringe når han har bestemt seg.

Det er ikke lenger plass for Thomas Müller, Jérôme Boateng og Mats Hummels på det Tyske landslaget, de er pensjonert til tross for at ingen av dem er over 30 år, spiller dårlig eller har oppført seg på en måte som skulle tilsies at de ikke lenger er en del av landslaget. 

Tysklands landslagssjef Joachim Löw etter at han tirsdag offentliggjorde at de tre som alle er sentrale på tysklands beste lag Bayern München.

Alle tre var sentrale da Tyskland vant VM-gull i 2014. Landslagssjefen tok seg til til å besøke de tre spillerne før han offentliggjorde beslutningen.

To av tysklands mektigste er nå ute og kritiserer avgjørelsen.

«Vi pleier ikke å kommentere landslagssjefens avgjørelser, men vi setter spørsmålstegn ved tidspunktet og omstendighetene denne gang» står det i en felles uttalelse fra klubbformann Karl-Heinz Rummenigge og sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

Les: Vil fornye landslaget, men ikke seg selv

– Forrige landskamp ble spilt for tre og en halv måned siden. At dette kommer nå, midt i en tett tetstrid i Bundesliga og en uke før returkampen mot Liverpool i mesterligaen, irriterer oss.

Det blir spennende å se hva som skjer nå, siste ord er helt klart ikke sagt.

Les: Mauricio Pochettino har fått karantene og bot

Verken Müller, som har spilt 100 landskamper, eller Hummels (70) har offentlig kommentert nyheten om at de har spilt sin siste landskamp. Boateng (74 kamper) sier det gjør ham «trist», men at han respekterer Löws avgjørelse.

Löw fikk etter fjorårets VM-fiasko kritikk for å støtte seg for mye til landslagets eldre garde, og han er i gang med et generasjonsskifte i laget før den nye EM-kvalifiseringen.

Les på Popidol: Den forsvunne diamanten fortsetter å selge