(c) Bilde Nottingham Forest: Jesse Lingard

Det var mange som var overrasket over at når først Jesse Lingard forlot Manchester United at ikke valget falt på West Ham hvor han har hatt et svært vellykket låneopphold siste halvdel av 2020/2021 sesongen, men valgte Nottingham Forest.

Jesse Lingard kan forlate Nottingham Forest denne uken, til tross for at overgangsvinduet i Premier League er stengt. Blant de mange signeringene som Forest gjorde denne sesongen, var Lingard kanskje den mest overraskende, etter å ha forlatt Manchester United i fjor sommer.

Les: Al-Nassr lagkamerat forklarer den negative innvirkningen Cristiano Ronaldo har

Han valgte Steve Coopers lag, hvor han skrev en lønnsavtale på £200 000 i uken. Målet var å holde dem i Premier League. – Det har rent inn med spillere på City Ground, samtidig som Jesse Lingard ikke har hatt den effekten mange hadde håpet på.

Mange eksperter mener at Forest ikke kunne jobbe med så mange nye signeringer, spesielt da de la til enda flere spillere i januar, inkludert Keylor Navas på lån fra PSG. – De har imidlertid vunnet tre av de siste fem kampene, og er for øyeblikket seks poeng unna nedrykksstreken. Nå sist på søndag en 1 – 0 seier mot Leeds som førte til at manager Jesse Marsch fikk sparken.

Jesse Lingard har ennå ikke scoret eller assistert et mål i Premier League og har bare startet 11 av sine 21 kamper til dags dato. Ifølge Team Talk kan det blir med det, både Fenerbahce og Besiktas er svært interesserte i å signere den offensive midtbanespilleren.

Mens det meste av Europa, inkludert Premier League, stenge forrige uke, er vinduet i Tyrkia åpent i noen dager til. – Uansett hvilken av de to lagene han bestemte seg for å slutte seg til, er det usannsynlig at Lingard ville være i stand til å få tak i en Super Lig gullmedalje denne sesongen.

Les: Liverpool klar til å selge defensiv duo for å finansiere en offensiv sommer

Fenerbahce ligger for øyeblikket på andreplass på tabellen, men sitter ni poeng bak rivalene Galatasaray.

Hos Besiktas ville den engelske landslagsspilleren være ytterligere seks poeng og to posisjoner fra toppen av ligaen, og uten europeisk fotball.

Han ville bli gjenforent med den tidligere landslagskollegaen Dele Alli, som nylig leverte en Kampens spiller-prestasjon og hyste kritikerne, etter en tidligere dårlig form.

Og lønna, den blir den samme som for Nottingham Forest, men med et lavere skatte nivå enn i England.

Les på Radiosporten: Stabæk har hentet inn fullgod erstatter for Emmanuel Gift