Kan få inn en gammel kompis. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool fans er stort sett lojale til Jürgen Klopp, takknemmeligheten for det han har levert er større enn ergrelsen over den dårlige sesongen som klubben er inne i nå. – Mange peker også på stort antall skader og manglende form fra enkeltspillere, fremfor at det er noe feil med den tyske manageren.

Tapet 0 – 3 mot Wolverhampton på lørdag skal ha vært svært tungt å svelge, noe som var tydelig å se i Klopp timene etter tapet var et faktum. – Skuffet og fortsatt sinna.

Liverpool satt svært stille i vinter og hentet bare Cody Gakpo fra PSV Eindhoven. – Til sommeren derimot skal veldig mye skje. Football Insider skriver at to forsvarsspillere skal selges for å være med å finansiere overganger som er helt nødvendige for å gjenoppbygge troppen.

Les: Brentford kapteinen vil hjem

Joel Matip og Nat Philipps er de to som skal selges.


Backen Joel Matip som kom til Anfield sommeren 2016 har hatt en dårlig sesong og har falt stadig lenger ned i prioriterings rekken hos Liverpool. – I de første katastrofale femten minuttene mot Wolverhampton var det Matip sitt selvmål etter fem minutter som slapp ytterligere luft ut av Liverpool ballongen. Det er ikke så fryktelig lenge siden han ble han sett på som den ideelle partneren for Virgil van Dijk, men hans inkonsekvens og manglende tempo har vært et problem.

Den andre spilleren Liverpool er villige til å gi slipp på, er Nat Phillips, som sjelden har spilt for de røde denne sesongen, og har kun spilt fem kamper i alle konkurranser.

Han blir sett på som et dybdealternativ i klubben, og Liverpool vil nå å selge ham permanent, etter å ha sendt ham ut på lån til Stuttgart og Bournemouth tidligere.

LES: Erkerivaler kaster seg inn i kampen om Mourinho-utstøtt landslagsspiller

Planen er, når de to er solgt at Jürgen Klopp kan signere en senior midtstopper for å legge til mer dybde til troppen.