Begynner å haste hvis Lingard skal dra på seg denne drakta.

Jesse Lingard har hatt vanskelige perioder på Old Trafford før og blitt værende. Den angripende midtbanespilleren kom til Manchester United sin ungdomsavdeling for snart 15 år siden og har blitt en del av klubbens dna. – Etter sitt suksessrike låneopphold i vår i London i West Ham var mange overrasket over at da Ole Gunnar Solskjær hentet han tilbake ikke valgte å bruke han mer enn han faktisk gjorde.

Benkeslitingen har fortsatt under midlertidig manager Ralf Rangnick. – Dert har ført til en eksplosjon i rykter om en snarlig overgang til en ny klubb. – Det har vært snakket om klubber i Italia og Frankrike, men øverst på lista, nyrike Newcastle og West Ham.

Les: Nytt navn på Manchester Uniteds managerliste etter suksess i Champions League

The Atheltic-journalist David Ornstein, melder at 29-åringen har bestemt seg for å bli på Old Trafford. Han har allerede takket nei til en tredobling av lønna som ble tilbudt for et bytte til St James’ Park.

Lingard er på utgående kontrakt, men skal være klar for å kjempe seg til en fast plass i United-troppen i den andre halvdelen av sesongen. – Det ligger i kortene at også Manchester United er villige til å tilby en ny kontrakt med en lønn som peker opp fra hans ukelønn på ca en million.

West Ham har i tillegg til bøtter med skryt fra manager David Moyes tilbudt å gjøre Jesse Lingard til klubbens best betalte spiller, det betyr med andre ord han må tjene mer enn Kurt Zouma som drar inn 120 000 pund i uka. (ca 1,55 millioner)

Les: Levy graver dypt i Tottenhams lommer for å kunne levere et enormt lønnstilbud for en «game-changing» midtstopper