Manchester Uniteds høye krav får oljerike Newcastle til å tvile på Jesse Lingard.

Spilleren selv er «sint og frustrert» over at United vil ha tolv millioner kroner i uken for å låne ham, opplyser britiske medier.

Les: Thomas Müller aktuell for sjokkovergang til Premier League!

Jesse Lingard (29) får ikke spille under Ralf Rangnick i Manchester United og ønsker dermed å komme seg bort i januarvinduet. Nyrike Newcastle er en av klubbene som har uttalt at de ønsker å låne midtbanespilleren, men i går meldte Sky Sports at Newcastle i bunn og grunn har gitt opp håpet om å komme til en løsning.

Årsaken er Manchester Uniteds høye krav om å la Lingard dra på lån til våren. I tillegg til et lånegebyr på cirka 30 millioner og en ukelønn på cirka 1,25 millioner, ønsker United også en bonus på cirka 150 millioner dersom Newcastle klarer å forbli i Premier League. Alt dette ifølge Daily Mail og Daily Telegraph.

Totalkostnaden for Newcastle å låne Lingard i fire måneder ville dermed bety at klubben betaler tolv millioner kroner i uken for 29-åringen så lenge de unngår nedrykk. Det har fått Newcastle til å nøle – og Lingard til å bli sinna.

Les på Popidol: Spotify velger løgner og konspirasjons podcaster Joe Rogan fremfor Neil Young

Daily Telegraph, som påpeker at Lingards låneavtale ville vært en av de dyreste i fotballhistorien, legger til at midtbanespilleren er «sint og frustrert» over situasjonen. Lingard frykter han kan bli tvunget til å sitte på benken på Old Trafford resten av sesongen på grunn av klubbens høye krav.