Blir sikkert kult. (foto:: eintracht, twitter)

Tyskfotball.com skrev forrige uke om Mario Götze sin retur til Bundesliga, nå får vi bekreftelsen rett rundt hjørnet. For Hauge kan dette bli et kult bekjentskap.

Det begynner å bli noen år VM siden Mario Götze hevet armene over hodet som matchvinner i VM-finalen mot Argentina (2014), men det er gjerne denne merkelappen som har blitt hengende på ryggen til den offensive midtbanspilleren. 219 kamper for Borussia Dortmund (2009-13, 2016-20) og 114 for Bayern München (2013-16) danner også bildet av en spiller som har vært sentral i Bundesliga gjennom karrieren.

Nå kalles det igjen fra tysk toppdivisjon.

Götze valgte PSV etter Dortmund-exiten i 2020, her har 30-åringen etablert seg godt. Denne sesongen ble det solide 52 kamper med 12 scoringer og 11 assists. Dette har fått Eintracht Frankfurt til å vende blikket mot Eredivisie i jakten på forsterkninger.

LES: Ryan Gravenberch på plass hos Bayern München

Ifølge Sport 1 har kontraktstilbudet fra Eintracht kommet, der 30-åringen har takket ja. Bild hevder det dreier seg om en symbolsk utkjøpsklausul i PSV-kontrakten, som gjør det mulig å hente Götze for rundt 4 millioner euro.

Benfica har også vært banen, men Sport 1 og Sky Sports er enige om at den tidligere tyske landslagsspilleren har tatt avgjørelsen om Frankfurt. Her seiler han inn som en av klubbens best betalte, noe som taler om at forventningene er skyhøye hos Oliver Glasner og gjengen til VM-helten (vi kunne ikke dy oss).

LES: Dortmund mener de skaffer seg en verdig Haaland-erstatter i Premier League-«flopp» til 350 millioner

Kontrakten skal løpe til 2024 med opsjon på ytterligere år. Mario Götze har ingen planer om å pensjonere seg.